suss-blommor-2

HÅLLBART SJÄLVLEDARSKAP

I Granström Kommunikation arbetar vi för att ge förutsättningar för ett HÅLLBART SJÄLVLEDARSKAP.

BALANS – Inifrån och ut. Det inre ledarskapet bygger självinsikt och tillit i individen

BEHOV 1,4 miljoner svenskar är i arbetsrelaterad psykisk ohälsa - det brister rejält i ledarskapet. Det vill vi vara en del av att ändra på. (Var fjärde arbetstagare, enligt Arbetsmiljöverket)

SYFTE Hållbart ledarskap för hållbara människor skapar hållbar lönsamhet

VÄRDEDRIVET Vi skapar förebilder i ledaren med värdegrundande och hållbart ledarskap

Vi lyckas bättre när vi är i ett sammanhang där våra egna värderingar och drivkrafter stämmer överens med de övergripande företagsmålen och värderingarna.

MED MÄNNISKOR I UTVECKLING

Jag älskar när människor utvecklas, går utanför sin trygghetszon. Kanske speciellt de som från början är tveksamma. Att få vara ”den” som stör lite, provocerar lite, ställer de där frågorna som gör att det kommer fram saker som de överraskar sig själva med och säger saker de inte visste att de visste.

Vad du vill göra?

REFERENSER

Eva Kasselring

"Jag har sällan mött en person som är så förankrad i sitt arbete, inte viker för jobbiga beslut och är tydlig i vilken riktning hon önskar ta affärsprocessen”

Eva Kasselring, Done by Friends

Anna Almén

"Som ny i chefsrollen har mina möten med Susann varit ovärderliga. Med otrolig skärpa och förmåga att uppfatta min situation har hon gett mig konkreta verktyg, ideér och tankar att tackla mina utmaningar. Har stärkts i min roll som ledare med ett tydligare ledarskap."

Anna Almen, Arbetsmarknadsförvaltningen