"Den längsta resan är den inre resan."  

- Dag Hammarskjöld

Funderar du på om en Livscoach kan vara till hjälp för dig just nu?

Här är 7 starka anledningar 

VAD FÅR DU?

Som kund hos mig får du ta del av min klokskap, min erfarenhet, min intuition, min närvaro, min trygghet, min livsglädje, min nyfikenhet, min omtänksamhet och mitt lyssnande. 

En av mina förmågor är att lyfta det som inte sägs högt.

Min coachning och mina kurser ska leda till insikter och djup för ett mer hållbart självledarskap. Till ett mer meningsfullt och värdefullt liv.

STEGEN FRAMÅT

Varför ska du anlita en coach kanske du tänker?

Det är många olika anledningar till att man anlitar en coach. Mycket är att man vill bolla sina tankar med någon som verkligen lyssnar. Behoven är många och olika.

För att uppnå sina mål behöver man ”handla”. Det spelar ingen roll om det är något litet eller stort man vill förändra. Vi behöver röra oss framåt för att nå utveckling genom processen.

Rekommendationer

Våra möten blev otroligt givande

"Att ha Susann som coach är något av det bästa jag gjort. Med sin erfarenhet av ledarskap, sin förmåga att lyssna och sitt varma inbjudande sätt, i kombination med hennes skärpa, analytiska förmåga och många konkreta tips blev våra möten otroligt givande."

Rebecka Hörberg, Enhetschef Arbetsmarknadsförvaltningen

Aha-upplevelser som mognar genom eftertanke

” Samtalen är bra dels för att du låter dem börja lite som det faller sig, dels för att du sedan fångar upp det relevanta och styr samtalet mot detta. Du visar på samband och bidrar till aha-upplevelser som efter samtalet mognar genom eftertanke”.
Jag har fått insikter som förändrat min bild av hur jag fungerar. Pusselbitar i min personlighet, som jag tidigare sett var för sig, bildar nu mer av ett sammanhang.”

Anders Herlin, Senior konsult på Adaptit AB

Samtalen har varit omvälvande

”Jag upplevde att Suss såg mig där jag var. Hon ställde rätt frågor, om än jobbiga frågor om vad som var viktigt för mig i mitt liv. Acceptans för mig själv och mina känslor var ledorden i samtalen. Jag grät varje gång och det var helt ok. Samtalen har hjälpt mig att släppa taget om mitt förflutna och hitta rätt väg för mig i livet. Dessa samtal har varit omvälvande och har hjälpt mig att hitta mig själv och vad jag vill med mitt liv. Det enda jag velat ha mer av är fler tillfällen för att gå in mer på djupet. 

Jag är så enormt glad att jag träffat Suss.”

Annica Toverud, Barnmorska, Sjuksköterska