"Den längsta resan är den inre resan."  

- Dag Hammarskjöld

MITT VARFÖR 

Mitt varför är att bidra, att göra skillnad. När du går utanför din komfortzon, det är då du utvecklas och komfortzonen blir större och större för varje gång du tar dig utanför. Det är ett privilegium att få vara den som peppar och provocerar.

Min coachning och mina kurser ska för mina kunder leda till insikt och djup för ett mer hållbart självledarskap. Som i sin tur ska få fler människor att må bra och utgå ifrån sitt hjärta för en mer kärleksfull värld.

Din egen väg

De små stegen framåt

Varför ska du anlita en coach kanske du tänker?

Det är många olika anledningar till att man anlitar en coach. Mycket är att man vill bolla sina tankar med någon som verkligen lyssnar. Behoven är många och olika.

För att uppnå sina mål behöver man ”handla”. Det spelar ingen roll om det är något litet eller stort man vill förändra. Vi behöver röra oss framåt för att nå utveckling genom processen.

Rekommendationer

Våra möten blev otroligt givande

"Att ha Susann som coach är något av det bästa jag gjort. Med sin erfarenhet av ledarskap, sin förmåga att lyssna och sitt varma inbjudande sätt, i kombination med hennes skärpa, analytiska förmåga och många konkreta tips blev våra möten otroligt givande."

Rebecka Hörberg, Enhetschef Arbetsmarknadsförvaltningen

Aha-upplevelser som mognar genom eftertanke

” Samtalen är bra dels för att du låter dem börja lite som det faller sig, dels för att du sedan fångar upp det relevanta och styr samtalet mot detta. Du visar på samband och bidrar till aha-upplevelser som efter samtalet mognar genom eftertanke”.
Jag har fått insikter som förändrat min bild av hur jag fungerar. Pusselbitar i min personlighet, som jag tidigare sett var för sig, bildar nu mer av ett sammanhang.”

Anders Herlin, Senior konsult på Adaptit AB

Samtalen har varit omvälvande

”Jag upplevde att Suss såg mig där jag var. Hon ställde rätt frågor, om än jobbiga frågor om vad som var viktigt för mig i mitt liv. Acceptans för mig själv och mina känslor var ledorden i samtalen. Jag grät varje gång och det var helt ok. Samtalen har hjälpt mig att släppa taget om mitt förflutna och hitta rätt väg för mig i livet. Dessa samtal har varit omvälvande och har hjälpt mig att hitta mig själv och vad jag vill med mitt liv. Det enda jag velat ha mer av är fler tillfällen för att gå in mer på djupet. 

Jag är så enormt glad att jag träffat Suss.”

Annica Toverud, Barnmorska, Sjuksköterska