blogg-slappa-taget-1

ATT GÖRA ALLT VI KAN OCH ÄNDÅ SLÄPPA TAGET

Coronakrisen utmanar oss som människor, våra nära och kära och hela vårt samhälle. Den här situationen ger var och en av oss möjlighet att bygga en inre kvalitet av tillit, medvetenhet och motståndskraft. Även för våra kommande utmaningar i livet.

Ny samhörighet

Samtidigt upplever jag en ny känsla av samhörighet i stort som i smått och det ger mig styrka. En del stöd och bidrag kan genomföras med olika samhällsinsatser, men det stora stödet inom oss kan bara var och en av oss skapa.

Zoom
Anders Herlin

Från en kund härom dagen

”Jag har fått insikter som förändrat min bild av hur jag fungerar. Pusselbitar i min personlighet, som jag tidigare sett var för sig, bildar nu mer av ett sammanhang.”

- Anders Herlin, Senior konsult på Adaptit AB

Nu krävs lugn, balans och reflektion

Vi ställs alla inför nya utmaningar egentligen i hela livet. Men nu har det liksom lagts på hög med massor av inskränkningar och beslut fattade å nationens bästa.

Förmågan att behålla ditt fokus, ditt lugn och målinriktning är extra viktig just nu.

Fuck you, Lejon

Är det något du vill bolla eller vet någon annan som behöver det så har jag utrymme just nu. Jag ger människor verktyg att utvecklas bortom det de är medvetna om eller behöver.

Jag hjälper mina kunder må bättre, längre.