"Säg JA till dig själv"!

I åtta veckor är du i process med webbkursen

”Säg JA till dig själv” 

Du kommer utvecklas genom förändring. Skapa balans över tid med goda rutiner i vardagen. Det ger förutsättningar för Transformation. Ett steg i taget, så du orkar hålla i.

Tillåt dig att lyckas. Då kan du fortsätta träna på det som du mår bra av. Lycka uppstår, livet känns mer meningsfullt och värdefullt. ”Den duktiga flickan” eller ”Presteraren” som jag kallar henne, ska få vila. Tillåt din självkänsla få växa inifrån.


Spegla dig i andra

Jag har arbetat med min egen och andras personliga utveckling i över 20 år och erbjuder dig en unik webbkurs i Personlig utveckling (Pågående process).


Vår Coaching modell bygger på en effektiv och funktionell metod för att stärka din förmåga att ta eget självledaransvar för ditt liv och se alla möjligheter i detta. I kursen varvas teori, övningar och grupp coaching och två enskilda coachsamtal för maximal personlig utveckling.

Vilken kursstart passar dig bäst?

Alla kurser pågår i åtta veckor

Del 1. den 13 april, två kurser 10 - 12 och 19 - 21
Del 1. den 26 augusti 19 - 21
Del 1. 28 oktober 19 - 21
Del 2. 6 september 19-21

Vad ingår i kursen?

- 8 kurstillfällen, Live via Zoom inkl övningar och reflektioner
- Sluten grupp på Facebook där övningar från varje kurstillfälle är tillgängligt. Utrymme för dialog och pep med gruppen
- 2 enskilda coachsamtal med mig (ordinarie pris a´ 1 200 kr) via Zoom
- Den slutna gruppen med allt innehåll finns tillgängligt i ett år på Faceboook.
- Pris för hela kursen 3 700 kr inkl 2 personliga coachsamtal (ord. pris 9 000 kr) Företag + 25 % moms

Anmäl dig till mig Suss Granström 070 66 09 761.

Rekommendationer

Att utvecklas på flera dimensioner

En kurs som ger mer än bara självledarskap. Här växlas övningar, samtal, mindfulness och yoga. Kan varmt rekommendera kursen som ger dig en chans att utvecklas på flera dimensioner.

Det är som att få ett kinderägg!

Kursen som Susann har haft ger en hel verktygslåda att botanisera i. Här får man meditationsövningar, yinyoga övningar, egna coachsamtal, inspelade zoom föreläsningar där man deltar i en grupp. En grupp där Susann med sitt varma engagemang och närvaro skapar en stor trygghet. Vi i gruppen delade modigt med av oss vilket var skönt att känna att man inte är ensam. Det är som att få ett kinderägg!

Det bästa av allt är att jag har tillgång till kursen i ett år efter den tagit slut! För förändring är inget kvickfix utan det kräver en hel del. Men det är det värt, Susann guidar med varm trygg hand genom kursen, jag rekommenderar  det varmaste!   

 - Eva Gunnarsson