Inre framgång!

Jag hjälper dig att hitta din egen väg, att bli den du egentligen är och vill vara.

”INRE FRAMGÅNG” 

Inre framgång är för dig som vill hitta din egen väg. Så att du kan bli den du egentligen är, och vill vara. 

Medlemsprogrammet passar dig som vill utvecklas vidare tillsammans med en härlig grupp kvinnor som är på samma resa som du. Jag kommer att guida dig så att du kan uppnå dina mål utan att det tar mängder av tid från dig. Enkelt och lättillgängligt på dina villkor.

Du utvecklas genom förändring. Skapar balans över tid med goda rutiner i vardagen. Det ger förutsättningar för Transformation. Ett steg i taget, så du orkar hålla i.

Bli medlem och få den vägledning du behöver varje månad. Medlemsprogrammet är för dig som vill bli mer av dig själv och få verktyg som stödjer.

Spegla dig i andra

Jag har arbetat med min egen och andras personliga utveckling i över 20 år och erbjuder dig en unik webbkurs i Personlig utveckling (Pågående process).


Vår Coaching modell bygger på en effektiv och funktionell metod för att stärka din förmåga att ta eget självledaransvar för ditt liv och se alla möjligheter i detta. I kurserna och i medlemsprogrammet INRE FRAMGÅNG varvas teori, övningar och gruppcoaching för din egen utveckling.

Vilken kursstart passar dig bäst?

Webbkurserna pågår i åtta veckor

Del 1. den 26 augusti 19 - 21
Del 1. den 28 oktober 19 - 21

Vad ingår i webbkursen?

- 8 kurstillfällen, Live via Zoom inkl övningar och reflektioner
- Sluten grupp på Facebook där övningar från varje kurstillfälle är tillgängligt. Utrymme för dialog och pep med gruppen
- 2 enskilda coachsamtal med mig (ordinarie pris a´ 1 200 kr) via Zoom
- Den slutna gruppen med allt innehåll finns tillgängligt i ett år på Faceboook.
- Pris för hela kursen 3 700 kr inkl 2 personliga coachsamtal (ord. pris 9 000 kr) Företag + 25 % moms

Rekommendationer

Att utvecklas på flera dimensioner

En kurs som ger mer än bara självledarskap. Här växlas övningar, samtal, mindfulness och yoga. Kan varmt rekommendera kursen som ger dig en chans att utvecklas på flera dimensioner.

Det är som att få ett kinderägg!

Kursen som Susann har haft ger en hel verktygslåda att botanisera i. Här får man meditationsövningar, yinyoga övningar, egna coachsamtal, inspelade zoom föreläsningar där man deltar i en grupp. En grupp där Susann med sitt varma engagemang och närvaro skapar en stor trygghet. Vi i gruppen delade modigt med av oss vilket var skönt att känna att man inte är ensam. Det är som att få ett kinderägg!

Det bästa av allt är att jag har tillgång till kursen i ett år efter den tagit slut! För förändring är inget kvickfix utan det kräver en hel del. Men det är det värt, Susann guidar med varm trygg hand genom kursen, jag rekommenderar  det varmaste!   

 - Eva Gunnarsson