BALANS ÖVER TID

Tankespiralen 

Var medveten om dina tankar så att dina tankar stöttar dig positivt, inte tankar som ”knuffar” omkull dig. Tankar går i spiraler, vi kan välja åt vilket håll ”tankespiralen” ska gå. Den negativa tankespiralen tar energi och den positiva tankespiralen ger dig energi. Kan låta enkelt, men någonstans där tar tankarna en riktning som gör skillnad.

Hur ser din "återställare" ut?

Jag tror att i den intensiva tid som många av oss lever i, krävs det att vi hittar plats för återhämtning och reflektion. Vi behöver ställen där vi kan landa och skapa äkta lugn och ladda om. För både kroppen och knoppen. Naturen är platsen jag tar mig till för återhämtning och reflektion, för att landa i balans.

Var återhämtar du dig? Hur ser din ”återställare” ut?

Balans över tid är viktigast

Det är omöjligt att alltid vara i balans, livet kommer emellan. Men, du kan skapa balans över tid. Att förvänta sig att vara i balans hela tiden kan i sig bli stressande. Var uppmärksam på dig själv när du känner stressen ”krypa på”, det är ett tecken på att du behöver ge dig utrymme till återhämtning för att komma tillbaka i balans. Skapa vanor som ger dig balans.

Allt jag tror på och jobbar för handlar om att skapa bättre balans och medvetenhet för människor jag möter. Jag vill bidra med min kunskap och erfarenhet till att vi ska leva mer hållbart i samklang med vår kropp. För att nå dit behöver man bryta mönster ibland.

Mitt inläggsinnehåll